Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /srv/www/unexpected.nu/htdocs/wordpress/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /srv/www/unexpected.nu/htdocs/wordpress/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 87
Kermispop Melick | UNEXPECTED

UNEXPECTED

Kermispop Melick

Tijdens de kermis van Melick is ook Kermispop weer aanwezig op vrijdag 15 en zaterdag 16 mei! Het podium heeft plaats in ‘t Aad Raodhoes, waar de zaal wordt omgetoverd in een waarachtige disco, zodat de diverse bands en muziekgezelschappen de juiste toon kunnen zetten om het publiek in hogere sferen te brengen.

Op vrijdag 15 mei om 19.30 uur wordt Kermispop 2015 geopend door de jeugdharmonie van Harmonie Concordia. De zanggroep Stars of Music, bestaande uit regionale zangtalenten, zingt daarna onder leiding van Ron Hanssen de sterren van de hemel. Het vervolg van de vrijdagavond wordt nog bekend gemaakt.

Zaterdagavond wordt vanaf 21 uur gespeeld door de band UNEXPECTED (www.unexpected.nu) , vanaf 22.45 uur gevolgd door From USA (www.fromusa.nl). UNEXPECTED is een jonge Pop/Rock coverband die het liefst zo vaak mogelijk speelt! Hun repertoire is erg uitgebreid en er zit voor iedereen wat bij! Ze laten zich beïnvloeden door namen als Ilse DeLange, Kings of Leon, Alanis Morissette, Anouk, Fiction Plane, CCR, Muse, Miss Montreal etc.

From USA is voor veel boekers en fans inmiddels een begrip. Het bijwonen van hun opreden is een ware verademing, een visueel feestje, een sfeer van herkenning. De positieve sfeer werkt aanstekelijk op het publiek van jongeren, jongere ouderen en oudere jongeren. Met covers van o.a. The Beatles, Elvis, Rolling Stones en Van Morrison gaan zijn voor het perfecte repertoire. 

De ruimtes tussen en na de optredens worden ingevuld door Tim Verstegen als DJ Whiteguy. Entree is gratis, zowel op vrijdag als op zaterdag.

Artikel van Roermond Dichtbij http://m.dichtbij.nl/roermond/artikel/4007124/-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code